Historien vår

Det var far til Torleif som startet med camping her for 50 år siden. I begynnelsen var det telt og lite campingvogner.

I våre dager ser vi at campingvognene blir bare større og større. De aller fleste ønsker seg spikertelt med en gang og lager seg fine plasser. Torleif som i dag driver campingen sammen med sin familie, er både campingdriver og potetbonde.

Fasiliteter / Servicebygg

Servicebygg A: Har fått navnet Hauganstua og ligger rett ved inngangen til campingsplassen. Her er resepsjon og kiosk, i tillegg til sanitæranlegg. Alt holder moderne standard, og her er toaletter, dusj, familiedusj og vaskemaskin.

Servicebygg B: Ligger omtrent midt på campingplassen. Dette er det eldste sanitæranlegget. Her finnes toalett, dusj, handikapp-toalett/dusj, oppvask-rom, vaskemaskin og rom for tømming av bærbare toalett-tanker.

Servicebygg C: Campingsplassens nyeste (byggeår 2012), og er plassert lengst inn på området. Her finnes toalett, dusj, oppvask-rom og rom for tømming av bærbare toalett-tanker.

Hauganstua

Utleielokale med moderne kjøkken med en kapasitet på max 50 personer. Egner seg godt til små arrangement som møter, selskap, seminar og kurs / konferanse. Mulighet for Bredbånd og parabol.

Vi har skjenkebevilgning og kan ordne med Catering og servering.

I høysesongen bruker vi Hauganstua selv til ulike arrangement. Utenom dette er det mulighet for å leie Hauganstua med eller uten leilighetene til f.eks samlinger, bryllup eller et lystig lag.

Pris: 1000,- pr døgn (fra 12.00 til 12.00 neste dag)

Hauganfjæra Camping © Fortunaweb AS